Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğü

Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğü

MEHMET AKİF ERSOY DEVLET HASTANESİ KANTİN BİLGİLENDİRME

Güncelleme Tarihi: 15/11/2017

Sağlık Bakanlığımıza bağlı sağlık kurum ve kuruluşlarca, bünyesinde faaliyete geçirilecek olan büfe, kantin ve çay ocağı gibi yerlerin açılıp işletilmesi ve kiraya verilmesine ilişkin esas ve usuller belirlenerek Mehmet Akif  Ersoy Devlet  Hastanesinin  Kantin İhalesi 15 Kasım 2017 tarihinde Gerçekleştirilmiştir.

Hasta ve hasta yakınlarına en iyi şekilde hizmet verme ve  topluma karşı olan sosyal sorumlulukların bilincinde olarak hizmetler son hızıyla devam etmektedir. Yeni hizmet binasındaki konfor ve kalitenin yanında vatandaşlarımıza temiz ve modern bir hizmet sunmak amacıyla gerçekleştirilen kantin ihalesinde yüksek getiri ve kârlılıktan ziyade, kurum ve kuruluşlarımızın özelliklerinin dikkate alınarak, “kurumun huzuru, güvenliği, gizliliği, temizliği” gibi kriterlere öncelik verilmesi öngörülmüştür.

Hastanemizde tedarikçiler tarafından yapımı tamamlanacak olan kantinin açılış süresine kadar vatandaşlarımızın mağdur edilmemesi için Çanakkale 18 Mart üniversitesi ile geçici olarak kar amacı gütmeyen  kurumlar arası bir  protokol yapılmıştır. Bu protokol sayesinde ihale sonucu  Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesinde hizmete girecek olan kantinin açılışına kadar  geçici olarak bu kantin vatandaşlarımızın mağduriyetini giderecektir.

Hastane baştabiplerince büfe, kantin ve çay ocağında satılan ürünlerin kalite ve satış fiyatlarının bizzat denetlenerek, hijyen kurallarının en ince ayrıntısına kadar uygulanması için  gerekli düzenlemeler yapılarak vatandaşlarımızın bu hizmetten faydalanması sağlanacaktır.

Çanakkale

İl Sağlık Müdürlüğü